deniz6160Join Date: 2008-11-08 Post Count: 88 |
Beyler, öncelikle belirtmek isterim ki; benim bu kelimeleri yazmaya hiç niyetim yoktu. Kardelen (Vasanistis) denen şahıs, yakın arkadaşım Orçun'un değimiyle "Rum Orospusu" benim için vızıldayan sinekten farksızdı. Tükürsem tükürüğümde boğulacak bir tip, neden dikkate alıyim ki? Onun için, kardeşim sayılan Orçun'u (TyriusDentusFlavius) satmadım diye arkamdan konuşmaya başlamıştı. Kalkıp cevap verme ihtiyacı bile duymadım. Zaten sağ kolum olan Umut'la, yakın arkadaşım Berkan (Mert1) güzelinden cevaplar vermişlerdi.
Fakat bu rum orospusu sinek küfüre ana bacı karıştırma şerefsizliğini göstererek çizgiyi aştı (kendi anası belli değilken böyle bir davranışı gerçekleştirmesi sizce de ironik değil mi). Evet, o orospu benim gözümde yol kenarında ki köpek bokuna konan bir sinekten farksızdır, ezmeye bile tenezzül etmezsin ayakkabılarına yazık olur. Sadece yanından geçer gidersin ve kendi pisliğinde boğulmasını beklersin.
Peki bu sinek canınızı sıkarsa ne yaparsınız? Sadece elinizle itelersiniz başka bir boka konar. İşte bu yazıyı yazma amacım budur, sineği başka bir köpek bokuna doğru hafiften itelemek.
Bazılarınız benim burada ana bacı sövmemi bekliyordu, peki ben neden öyle bir şey yapıyim? Küfür dediğin kimlere edilir? Ataberk gibi komünistlere, Tutku Sina gibi satıcılara, İlker gibi iki yüzlülere ve Kutay gibi onursuzlara edilir. Bu tarz kişiler en azından küfür etmeye değerdir, belli bir duruşları vardır. Fakat kardelen? Hiç sanmıyorum.
Bu rum orospusu gelip size de ileri geri konuşabilir, bizimle ilgili iftiralar atabilir. Siz zaten bizi tanıyorsunuz, aklı başında kimse bu yalanlara inanmaz her türlü. Anca bir kaç tane 0-3 yaş anime bebesi inanır.
Bu kardelen ismindeki sinek size gelirse sadece iteleyin, kovun başınızdan gitsin. Sizinle mi konuşuyor? Takmayın bile yakında susar, rahatınızı bozmaya değmez. Bir süre sonra ya konacak başka bir bok bulur, ya da kendi pisliğinde boğulur gider zaten.
Herkese iyi günler dilerim,
Saygılarımla...
Note; If you're not Turkish and can't understand this text, please do not disturb people who can understand, and do not write silly comments like "Wow I cnt understnd", "what lnguage is ths". |
|
|
Is u speakin Czech or some Sht
-Neymar of OT-- |
|
eebleJoin Date: 2009-12-26 Post Count: 2867 |
Wow I cnt understnd, what lnguage is ths???/? |
|
|
OkashikiJoin Date: 2014-01-13 Post Count: 6 |
KENDINI ADAM ZANNEDEN AMA ASLINDA KÖPEK BOKUNDAN FARKI OLMAYAN DENİZ VE TAYFASINA
Kendini adam sanan ama gram kadar şerefi olmayan şahısın yaptığı saçma sapan
açıklamalara bir açıklık getirmeyi görevim olarak kabul ettim.
Hakkımda seviyesiz iğrenç laflar etmesine göz yumamazdım.
Benim belirtmek istediğim, ve bazı iğrenç olguları değiştirmek istediğim
maddeleri teker teker yazacağım ki böyle şerefsiz insanların zihninde belki bir şeyleri
değiştirebiliyim.
Başlıyorum.
1- Hiç biriniz benim Türklüğümü sorgulayamaz. Benim soyum türktür. Ailem milliyetçidir,
gerekirse her zaman kendi canlarını Atatürk ve onun düşünceleri için feda edebilirler.
Ve tabiki bende öyleyim. Ben Türküm. Rum orospusu sizin anneleriniz midir onu bilemem.
Size gelince, türklüğü sorgulanacak iki kişi vardır, biri komunist dölü, diğeri de kürt dölüdür.
Kendilerini biliyorlar. Açıklamama gerek yok zaten.
2- Ben Orçun'u benim için sat diye bir şey demedim hiçbir zaman. Orçun adlı seviyesiz şahıs
arkamdan küfürler ediyormuş. Kendini adam zanneden Deniz şahsı da sesini çıkarmadan dinliyormuş.
Ben Deniz şahsından sadece küfür etmesini önlemesini istemiştim. Ama o sadece "Knk sakin ol"
demeyi bilmiş. Belki de zekası el vermemiştir. Her neyse, 3 yıllık arkadaşımı sana değişemem dedi,
ses çıkarmadım , sadece durdurması için bir kelime söylemesini istemiştim. Onu da yapamadı. Kavga ettik.
Konu kapandı.
3- Sinek vızıltısından başka bir şey değilmişim. Senin çağrılarına girip seninle arkadaş olmak isteyen ben
değildim. Zeynep'in kavgası ile sen horozlanmasaydın, beni çağrılara alıp seni tanıyım kimmişsin demeseydin
sende benim umrumda olmazdın bu 1. Şuan da umrumda değilsin bu 2.
4- Ana bacı söven ben değildim ilk zamanlarda. Benim konum 2. maddedeki gibi seninle kapanmıştı. Ama sen gidip
Kerem'in babasının numarasını Berkan şerefsiz şahsına verdin. Konu kapandığı halde hala benimle uğraştın.
Sana mesaj attığımda umrumda değilsin dedin, güya siklememeye çalıştın. Adam olsaydın edepli davranırdın zaten.
Sana mesaj attım, bu numarayı ben vermedim dedin, ki Kerem babasının numarasını bu zamana kadar hiç bir yereyazmadığını söyledi. Bir zamanlar Kerem'in babasının telefonu aracılığıyla ben bu Deniz şahsına mesaj çekmiştim. Kerem 'in bu konularla ilgisi olmadığı halde kendini adam sanan bu şahıslar işin içine Kerem'i de karıştırdılar. Ben Kerem'i karıştırmayın dediğim halde gidip mesaj attılar; seviyesizliğin, şerefsizliğin dibine vurdular.
Tabi, sen şerefsizliği yap, "Arkandan konuşurum " deyip kışkırt, sonra ana bacı söven biz olalım demi ?
5- Köpek bokuymuş, evet ben sana göre bir sineğim, ama sen de benim konduğum köpek boku durumundasın şuan. Yazık
kendini bu kadar aşağılamanın nedeni nedir bilemedim şimdi.Beni elle savuşturur savarlar,ama sen yerde kuruyup kalırsın,
köpek boku.
Evet yarın öbür gün başka bir boka konarım ben merak etme, zamanı geldi senin gibi kuruyup köşeye yapışmış bir boku
kendi başına bırakmak.
6- Küfür etmeye deymez demeyelim, küfür edilemez.Edemezsin.Ama haklısın edersin aslında, çünkü sende ne şeref var
ne de adamlık. Kendini bir bok sanıyorsun ki bir boksun zaten. Daha fazla çirkinleşme de kanalizasyon borularının
birine karış git. Daha fazla bıraktığın kokuyla insanları rahatsız etme.
7- İstediğimle konuşurum, ya takarlar ya takmazlar seni ırgalamaz. Kendini benimle karıştırma Deniz, (Ve bana musallat olan
şerefsizlik eserlerine söylüyorum.) ben senin gibi başkalarının arkasından haddimi aşarak dalga geçmem. Egomu tatmin etmek
için dalga geçecek bir bok bulmam. Ama sen, sinir olduğun, çekemediğin her olay için bir pislik buluyorsun. Zeynep'in
arkasından konuşuyorsun, Knight'in arkasından konuşuyorsun, kavga ettiğin zaman Umut'un arkasından bile konuştun.
Şereflilik ve adamlığı bırak, güvenilmezin teki olduğunu sen de anlamışsındır umarım.
Bana çağrıda diyordun ya hani, Knight'a feci laf soktum cevap veremedi diye, veremedi değil vermedi.Siklemedi bile seni.
Benim yapamadığımı yaptı. Herkesin yapamadığı şeyleri başardı, sen köşede sadece dalga geçebildin.Sana da bu yakışır zaten,
karaktersiz, şerefsiz ve adam kelimesinin yanından geçemeyen seviyesiz birine yakışır.Yanlış mıyım?
Umut'a gelicek olursak, siklemem dediğin halde ilkokullulardan farksız cevaplar yazmışsın, sana söz hakkı veren kim, velet?
Deniz kim sen kim demişsin, okuduysan metni, Deniz kimmiş ben kimmişim anlarsın. Belki zekan yetmez, velet.
Akıl yaşta değil baştadır derler, doğru.Ama senin aklın yaşına ters orantılı gelişiyor.(geriliyor yani.)
Sen Deniz'den büyük olduğun halde bir baltaya sap olacak kelime bile sarf edemiyorsun.
Söz hakkı almayı da hak etmiyorsun.
Berkan'a gelicek olursak adının ilk harfını büyük yazmaya utandığım orospu çocuğu niteliğinde insan, olmayan sikimde bile değildir.
Ne postunu okurum ne de yüzüne bakarım. Böyleleri annelerinin yanında fazla kaldığı için dedikodu yapmayı iyi öğrenmişler. Kız
olduğum halde bende bu kabiliyet yok. Başarılarının devamını dilerim orospu çocuğu.Git az daha yumurtla,hadi.
Özetleyecek olursak, bu tayfa denilemiyecek kadar şerefsizlik kokan ama türkçe mealinde kelimelerle ifade edilemeyecek pezevenk
bozuntuları (tekrarlıyorum) olmayan SİKİMDE DEĞİLDİR (nokta). Bir gün sizde bu sözlükte karşılığı bulunmayan pezevenk bozuntu-
larıyla karşılaşırsanız, dediklerimi mutlaka örnek alınız. Size olacaklar ve sonraki şerefsizlikleri de sizi beklemiyor değil.
Bunların yanında kalıp , onlara benzemeye başlarsanız yukarıda saydığım 4 soyu belli olmayan şerefsizin sonu gibi olacaktır.
Benden bu kadar.
Deniz'in olmayan saygısını onun yerine ben iletiyim.
Saygılarla.
Kardelen. |
|
KENDINI ADAM ZANNEDEN AMA ASLINDA KÖPEK BOKUNDAN FARKI OLMAYAN DENİZ VE TAYFASINA
Kendini adam sanan ama gram kadar şerefi olmayan şahısın yaptığı saçma sapan
açıklamalara bir açıklık getirmeyi görevim olarak kabul ettim.
Hakkımda seviyesiz iğrenç laflar etmesine göz yumamazdım.
Benim belirtmek istediğim, ve bazı iğrenç olguları değiştirmek istediğim
maddeleri teker teker yazacağım ki böyle şerefsiz insanların zihninde belki bir şeyleri
değiştirebiliyim.
Başlıyorum.
1- Hiç biriniz benim Türklüğümü sorgulayamaz. Benim soyum türktür. Ailem milliyetçidir,
gerekirse her zaman kendi canlarını Atatürk ve onun düşünceleri için feda edebilirler.
Ve tabiki bende öyleyim. Ben Türküm. Rum orospusu sizin anneleriniz midir onu bilemem.
Size gelince, türklüğü sorgulanacak iki kişi vardır, biri komunist dölü, diğeri de kürt dölüdür.
Kendilerini biliyorlar. Açıklamama gerek yok zaten.
2- Ben Orçun'u benim için sat diye bir şey demedim hiçbir zaman. Orçun adlı seviyesiz şahıs
arkamdan küfürler ediyormuş. Kendini adam zanneden Deniz şahsı da sesini çıkarmadan dinliyormuş.
Ben Deniz şahsından sadece küfür etmesini önlemesini istemiştim. Ama o sadece "Knk sakin ol"
demeyi bilmiş. Belki de zekası el vermemiştir. Her neyse, 3 yıllık arkadaşımı sana değişemem dedi,
ses çıkarmadım , sadece durdurması için bir kelime söylemesini istemiştim. Onu da yapamadı. Kavga ettik.
Konu kapandı.
3- Sinek vızıltısından başka bir şey değilmişim. Senin çağrılarına girip seninle arkadaş olmak isteyen ben
değildim. Zeynep'in kavgası ile sen horozlanmasaydın, beni çağrılara alıp seni tanıyım kimmişsin demeseydin
sende benim umrumda olmazdın bu 1. Şuan da umrumda değilsin bu 2.
4- Ana bacı söven ben değildim ilk zamanlarda. Benim konum 2. maddedeki gibi seninle kapanmıştı. Ama sen gidip
Kerem'in babasının numarasını Berkan şerefsiz şahsına verdin. Konu kapandığı halde hala benimle uğraştın.
Sana mesaj attığımda umrumda değilsin dedin, güya siklememeye çalıştın. Adam olsaydın edepli davranırdın zaten.
Sana mesaj attım, bu numarayı ben vermedim dedin, ki Kerem babasının numarasını bu zamana kadar hiç bir yereyazmadığını söyledi. Bir zamanlar Kerem'in babasının telefonu aracılığıyla ben bu Deniz şahsına mesaj çekmiştim. Kerem 'in bu konularla ilgisi olmadığı halde kendini adam sanan bu şahıslar işin içine Kerem'i de karıştırdılar. Ben Kerem'i karıştırmayın dediğim halde gidip mesaj attılar; seviyesizliğin, şerefsizliğin dibine vurdular.
Tabi, sen şerefsizliği yap, "Arkandan konuşurum " deyip kışkırt, sonra ana bacı söven biz olalım demi ?
5- Köpek bokuymuş, evet ben sana göre bir sineğim, ama sen de benim konduğum köpek boku durumundasın şuan. Yazık
kendini bu kadar aşağılamanın nedeni nedir bilemedim şimdi.Beni elle savuşturur savarlar,ama sen yerde kuruyup kalırsın,
köpek boku.
Evet yarın öbür gün başka bir boka konarım ben merak etme, zamanı geldi senin gibi kuruyup köşeye yapışmış bir boku
kendi başına bırakmak.
6- Küfür etmeye deymez demeyelim, küfür edilemez.Edemezsin.Ama haklısın edersin aslında, çünkü sende ne şeref var
ne de adamlık. Kendini bir bok sanıyorsun ki bir boksun zaten. Daha fazla çirkinleşme de kanalizasyon borularının
birine karış git. Daha fazla bıraktığın kokuyla insanları rahatsız etme.
7- İstediğimle konuşurum, ya takarlar ya takmazlar seni ırgalamaz. Kendini benimle karıştırma Deniz, (Ve bana musallat olan
şerefsizlik eserlerine söylüyorum.) ben senin gibi başkalarının arkasından haddimi aşarak dalga geçmem. Egomu tatmin etmek
için dalga geçecek bir bok bulmam. Ama sen, sinir olduğun, çekemediğin her olay için bir pislik buluyorsun. Zeynep'in
arkasından konuşuyorsun, Knight'in arkasından konuşuyorsun, kavga ettiğin zaman Umut'un arkasından bile konuştun.
Şereflilik ve adamlığı bırak, güvenilmezin teki olduğunu sen de anlamışsındır umarım.
Bana çağrıda diyordun ya hani, Knight'a feci laf soktum cevap veremedi diye, veremedi değil vermedi.Siklemedi bile seni.
Benim yapamadığımı yaptı. Herkesin yapamadığı şeyleri başardı, sen köşede sadece dalga geçebildin.Sana da bu yakışır zaten,
karaktersiz, şerefsiz ve adam kelimesinin yanından geçemeyen seviyesiz birine yakışır.Yanlış mıyım?
Umut'a gelicek olursak, siklemem dediğin halde ilkokullulardan farksız cevaplar yazmışsın, sana söz hakkı veren kim, velet?
Deniz kim sen kim demişsin, okuduysan metni, Deniz kimmiş ben kimmişim anlarsın. Belki zekan yetmez, velet.
Akıl yaşta değil baştadır derler, doğru.Ama senin aklın yaşına ters orantılı gelişiyor.(geriliyor yani.)
Sen Deniz'den büyük olduğun halde bir baltaya sap olacak kelime bile sarf edemiyorsun.
Söz hakkı almayı da hak etmiyorsun.
Berkan'a gelicek olursak adının ilk harfını büyük yazmaya utandığım orospu çocuğu niteliğinde insan, olmayan sikimde bile değildir.
Ne postunu okurum ne de yüzüne bakarım. Böyleleri annelerinin yanında fazla kaldığı için dedikodu yapmayı iyi öğrenmişler. Kız
olduğum halde bende bu kabiliyet yok. Başarılarının devamını dilerim orospu çocuğu.Git az daha yumurtla,hadi.
Özetleyecek olursak, bu tayfa denilemiyecek kadar şerefsizlik kokan ama türkçe mealinde kelimelerle ifade edilemeyecek pezevenk
bozuntuları (tekrarlıyorum) olmayan SİKİMDE DEĞİLDİR (nokta). Bir gün sizde bu sözlükte karşılığı bulunmayan pezevenk bozuntu-
larıyla karşılaşırsanız, dediklerimi mutlaka örnek alınız. Size olacaklar ve sonraki şerefsizlikleri de sizi beklemiyor değil.
Bunların yanında kalıp , onlara benzemeye başlarsanız yukarıda saydığım 4 soyu belli olmayan şerefsizin sonu gibi olacaktır.
Benden bu kadar.
Deniz'in olmayan saygısını onun yerine ben iletiyim.
Saygılarla.
Kardelen. |
|
|
umut555Join Date: 2010-02-17 Post Count: 5 |
Yasıtlarıma gore olgunum boyle olmadıgımı sırf kavgalayız diye ima edemessin kardo.Senin sozlerini dikkate almaz kimse bana veletmi dedin? velet oldugumu dusunen gelir skyp a yada telefona gorur gercekte ne oldugumu senin sozlerine kalacak degil millet.En azından Anime bagımlısı yanlız gezen İmparator fahissi degilim.etrafta oramakomaburamako diye gezinip cizgi flim p... izleyen asosyol inek. |
|
Ulan varya gülmekten ne kadar yarıldığımı tahmin bile edemezsiniz. Bize "adam değil" demişsin, kendi götünü kurtarmak için Berkan'a "Keremi isterseniz sikin umrumda değil" diyen birisisin. Biz ise bir birimiz için gerekirse kendimizi ateşe atarız, senin gibi rum orospuluğu yapmayız.
Bide orada utanmadan "bende Türk'üm" demişsin. Sen kim Türk kim lan? Türk dediğin dünyaya diz çöktüren savaşçı ve üstün bir ırktır. Türk dediğin yanındaki arkadaşı için kendini ateşe atar, senin gibi arkadaşını hedef olarak göstermez. Türk kızı dediğin namusludur, adam gibi adam 1 kişiyi sever, ömrü boyunca onu bırakmaz. Senin gibi sırayla grup liderlerinin önüne domalmaz. Sen "Türk" kelimesini hak etmeyen bir rum orospususun. Biz gerçek hayatta ırkımızı korumak için mücadele verirken sen evde grup liderleriyle sanal sikiş yaparsın. Bu yüzden kendine "Türk" demen Türklüğe hakarettir.
Gerçek hayatta arkadaş bile bulamayan asosyal bebenin tekisin, bide gelmiş bize laf ediyorsun utanmadan. Zaten senin gibi, gerçek hayatta ezik olup asla kız bulamayan internet bağımlısı ağlak bebeler senin götünü nasıl kaldırmışsa kendini bir şey sanmaya başlamışsın. Senin gibilere sadece bir dldo armağan eder mutluluklar dileriz. Senin gibiler de mal mal animeler izleyip kendini dünyanın merkezinde zannetmeye devam eder.
Son olarak bunları okuyan herkese bir tek sorum var? Bu rum orospusu daha önce bir sürü kişiyle çıktı, arkadaş oldu falan... Ama şu an neden yanında kimse yok?
Ben cevabı vereyim, çünkü onun ne mal olduğunu onla takılan herkes anladı. Fakat hala benim yanımda benle birlikte ölüme kadar gidebilecek samimi arkadaşlarım var. Neden? Çünkü beni tanıyan herkes onun gibi orospu çocuklarıyla benim aramda ki farkı iyi biliyor.
Dip Not: Burada kendini kahraman gibi göstermen çok ironik, daha sesli konuşmada karşımıza çıkacak cesaretin yokken... |
|
mentos11Join Date: 2010-10-11 Post Count: 18 |
ebenizin amında taşşaklarım patlasın |
|
|
1- Bir komunist dölü bana rum orospusu diyemez.
2- Ben telefonda dedikoducu bir orospu ve götünden sikilmiş komunist dölleriyle konuşmam.
3- Çıktığım 3 kişi vardı , Knight Emrah ve Kerem. Türk lideri diye çıkmadım onlarla , orospu orospu konuşma. Türk kızının namusu çıktığı kişilerin sayısıyla orantılıysa göt veren anana da orospu de.
4- Keremi tehlikeye atmadım orospu çocuğu. İstersen ara başına ne gelicekse ondan sonrasında ben sorumlu değilim dedim. Kerem umrumda değil de demedim. Kerem benim en sevdiğim ve yakın arkadaşlarımdan biridir. Onu tehlikeye atacağıma ateşe kendim atlarım daha iyi.
Her zaman ki gibi üstün çıkmak için yine anlattıklarımı götünden anladın. Ben Kerem'i umursamasaydım Berkan orospusuna kereme mesaj atma benim sorunum seninle demezdim bunu aklına sok.
5- Sırlarım benimle mezara gider dedin. Ben senin o acı çektiğin konu hakkında konuşmadığım halde Türk lider Sen zaten benimkileri dökmüşsün. Devam edersen böyle ben de dökeceğim.
6- Asosyal olmanın yanında arkadaşı olmadığı anlamına gelmez. Asosyal olabilirim, ama en azından senin kadar orospu, karaktersiz, ortaya kemik atılana kadar olan iğrenç dostluklarım yok. Hepsi senden ve köpeklerinden 10000 kat daha değerli insanlar. Yanına bile yaklaşamazsın, onların bulunduğu ortamın oksijeni sana fazla gelir.
7- Benimle takılan (ve eskiden takılmış) değerli ve değersiz kişiler:
Değerliler: Kerem, Yavuz, Eren, Emir, Gök, Doğukan.
Değersizler: Emrah, Deniz, Berkan, Umut, Zeynep ve daha fazlası.
Benim ne mal olduğumu biliyorsunuz evet. Sizin gibi piçlerle takılmayan normal bir insanım ben. Doğruyu yapıyorum. Sizin gibi ota boka post atıp dalga geçip sonra da tekrar tekrar okuyup götünden gülenlerden değilim. Sizin gibi köpek de değilim. Kemik için dostluğumu bozmam, gerekirse gururumdan vazgeçerim.
Kendimi senin gibi bir şey de sanmam. Kendimi senin gibi övüp owww şekil şukulum felan da demem, sağlam kayayım da demem. Senin götün uçağa binmiş kalkıyor. Yükseklik kafa yapmış herhalde sende. Hala fark edememişsin kim kendini bir bok sanıyor.
Kendimi kahraman gibi de göstermiyorum, okuduğunu anlayıp sentezleme gücüne sahipsen, metnin başında, saçma sapan açıklamalarına bir açıklık getireyim diyerek başladım.
Gerekli açıklamayı yaptım ve bitirdim. Sen hala laf yetiştirme derdindesin.
Beni susturup ezmek için farklı yönlerden vurmaya çalışıyorsun.
Daha sesli konuşarak karşına çıkmak isterdim, ama belirttiğim gibi ben komunist dölleriyle konuşmam.
Umutcuğa cevabım:
Sana önceden olgun demiş olabilirim ama olgun dediğim durumlarda sen sadece aradan sıvışıp gitmek için elinden geleni yapıyordun. Onun dışında, ciddi bir konuya gelince tek yapabildiğin Knight'a ve bana küfür etmek, ilkokul çocuğu seviyesinde mal mal cevaplar yazmaktı. Burdan VELET olduğun sonucunu rahat rahat çıkarabilme kabiliyetim var. Ben etrafta saçma sapan şeyler söyleyip de gezmem. Dediğim gibi de arkadaş konusunu yukarıda okursun , cevabını alır oturursun sonra. İmparator fahişesi senin anandan başkası değildir. Bana imparator fahişesi diyeceğine domal dese domalacağın, ilk harfi d ile başlayan cici kız arkadaşına ne demeli? Animeye gelirsek, çağrıda animeye diğerleri küfür ederken sen bana arkadan neler yazıyordun hatırla bakalım. Telefon konusu da yukarıda dediğim gibi.
Şimdi siktir git, Deniz 2'yse sen de yanında sadece 0,10 ediyorsun. Boşu boşuna da senin gibi kanı bozuk şerefsizlere laf yetiştirmek için zamanımı harcayamam. |
|
Ulan rum orospusu, olayı bitirdim dersin bizim yazdığımız her cümle için 10 paragraf döktürürsün. Hadi sıkmaya devam et kolpaları, adam değilsin de çokta sikimdeydi ya amk. Bir orospudan adamlığı öğrenecek değiliz.
Ama bunu diyerek sınırı açtın;
"Türk kızının namusu çıktığı kişilerin sayısıyla orantılıysa göt veren anana da orospu de"
Maalesef sen taaa ebesinin amı Muğla'da oturuyorsun, taaa oraya kadar gelemem. Ama senin bu hakaretinin cezasını Kerem çekicek (son duyduğumda Maltepe'deydi).
Ayrıca bize "üstün olma çabası var .s .s" diyene bak lan. Benim mesajla ona yazdığımı foruma atıyor puahahahahahahahahaha. Amk zavallı eziği. Bize şerefsiz der, küfüre ana bacı karıştıracak kadar düşer.
Ayrıca merak etme sana bir komünist hakaret etmiyor. Doğuştan itibaren Türk'lüğü savunan biri hakaret ediyor. Tabii sen kimsin ki, alt tarafı bir rum orospusu. Bizim gibi üstün Türk'lerin karşısına istesende çıkamazsın. Gölgemiz seni ezmeye yeter. |
|
umut555Join Date: 2010-02-17 Post Count: 5 |
Ay senin gozunde degerli degilmiymisiz? zerre kadar umrumuzda degil mk. 3 sevgilde gercek olsa gene daha az laf ederiz de sanal sevgili ne amk.Sevgili olur anlarımda sanal sevgili ne |
|
|
|
What is this,can't even tell if this belongs in C7G anymore |
|
|
Kardelen seninle uğraşamam ben önemli bir insanım git amındaki kılları say bu seni biraz oyalar |
|
Olayı bitirmek isteyen benim devam ettiren sensin orospu çocuğu. Kaç kere konu kapansın dediğim halde orospuluk yapıp post attın.
Ben sana adamlığı bir orospudan öğren demedim, benden öğreneceksin.
Sınırı sen aştın asıl. Daha benim söylediklerim seninkinin yanında az bile.
Sen benim soyuma küfür ettin, namusuma dil uzattın. Yetmedi devam ettin bir de. Bardağı taşıran son damla oldu bu.
Bittin.
|
|
blobbemJoin Date: 2008-02-28 Post Count: 35021 |
Damn C&Gers are using some made-up language to speak about us behind our backs! |
|
Ben Muğla'da da otursam, İstanbul da da otursam, hiç bir bok yapamazsın. Evimi basmakla tehdit ettiğin için, küfür ettiğin için, skype çağrısında bana bir tinerciyi öldürdüğünü söylediğin için, silahımı gösterirdim, şimdi babam var rahat bir zamanda onu da gösteririm dediğin için.. seni sorgulatırım. Bana skype te ilkokul bebeleri gibi hadi sorgulat hadi mahkeme aç bir bok yapamazsın tazminati sen ödersin de diceksin ama yazık. Senin beynin bunların ne sonuçlar doğuracağını henüz algılayamıyor.
Sonra da götün korkuyor, kuyruğunu iki bacağının arasına sıkıştıran köpekler gibi mesajlarını kaldırıyorsun.
Ve o kadar acizsin ki, o kadar götün kalkmış ki maddi durumum gaet iyi, şekil şukulum yok şuyum yok buyum, senin geleceğin garanti mi diyorsun, merak etme senden daha fazla garanti olacağı kesin. Hakkımdan gelemeyince elinden ne geliyorsa yapıyorsun ama nafile.
Sen burda benim namusumu konuşacağına, git acısından yanıp kıvrandığın , her resmini görünce kriz geçirdiğin orospuna domal.Daha fazlasını yapamazsın çünkü.
Senin mesajla bana yazdığını foruma atarım, sen sözünde durmayan bir piçsen.
Ben Türk'üm. Sonsuza dek bu değişmeyecek. Ama sen bir komunist dölüsün. İsmin, şeklin Türk ve Türkçülüğe hakarettir. Ettiğin küfürler de bir Türk'e edilen küfürler. Sen kim, Türk ırkının ismini ağzına almak kim. Senin tek yaptığın çağrıya rum pezevenklerini alıp onlara domalmak. Türklüğe hakaretsin.
|
|
Relik420Join Date: 2013-10-13 Post Count: 2990 |
time for da guggle trinslator |
|
Beyler görüyorsunuz. Bu rum orospusunu nasıl sikmişsek iftira atacak kadar düşüyor. Ben buna hadi sıkıysa aç davayı diyorum, iftiradan tazminat açarım diyorum yemiyor. Asıl kuyruğunu kıstırıp kaçan bu. Şimdi de dizmiş kendi yalanlarını. Muhtemelen aklındaki sapık fantezileri bana bindirmeye çalışıyor kaşar Xd.
Neyse beyler, bu yalanlara inanmayın. Bana inanmıyorsanız Umut'a falan sorabilirsiniz bu yalanları. Daha da iftiracı bir travestiye cevap yazmakla uğraşmicam. Umut'ta uğraşmicak Berkan'da, Orçun'da. Bu travesti taksim meydanında 20 TL'ye sikişmeye devam edebilir. Umrumuzda bile değil. |
|
Yaw hehe.
Vay anasını sayın seyirciler, Orçun valla haklı, orospu sikilmekten sıkılır mı? Deniz gibi orospular da sikilmekten bıkmıyor. Her lafa bir laf atıyor, iftira diyor .d
İsteyene bütün mesajları atarım. O konuda hiç bir sıkıntı yok . Bu sikilmekten sıkılmayan orospunun göründüğü kadar sağlam değil, götünden y*rrak eksik olmayan bir erkek orospusu olduğunu anlarsınız .d
Tehdit etti
Küfür etti
Tinerci öldürdüğünü söyledi
bende seni ihbar ederim dedim elinde kanıt mı var deyip mesajları sildi nasıl bir göt korkusuysa artık bilemedim hani. Ben bu sikilmekten bıkmayan orospuya diyorum ki, sen benim evimi bas, tehdit et beni böyle, ben de seni mahkemelik edeyim. Sikilmekten göt deliği kalmamış o.ç her şeyi götünden anladığı için, böylelerine laf anlatmak zor.
Umut zaten Denizin götünden ayrılmayan bir yalaka. İt itin ayağına basmaz. O da mutlaka oç yi haklı çıkaracak bir bok bulur. Gelin bana sorun bu oç nin neler yaptığını .d
Taksim'de sikişen orospu kendisi herhalde , İstanbul da da oturuyor hem.
Daha oynadığı oyunun adını arkadaşlarına söylemekten utanan oç. .d
Come crawling faster
Obey your Master
Your life burns faster
Obey your Master
.lel.
|
|
|
hey i can learn a basically dead language too if I try really hard |
|