deniz6160Join Date: 2008-11-08 Post Count: 88 |
"Denizin kurdugu gruba dikkat edin."Bozkurtlar"Turan grubu krmus.Turancılar dunyaya Turklerin hukmetmesini istiyorlar ama bunu yaparkende diyer butun millet ırk ulke demeden hepsini oldururler soykırım ile AVRUPANIN SOYLEDIKLERINI HAKLI CIKARTIYORLAR.Denızın grubu bir nevi kotu bir amaca hizmet ediyor tamam fikir hos bende isterdim Turkelr hukmetsin super bir sey olurdu.ama bunu gerceklestirme yolu yanlıs!boyle bir amaca kimse hizmet etmesin."
-
Yukarıda gördüğünüz mesaj bizzat Umut tarafından yazılmıştır. Ve buna cevabım olacak.
1) Bozkurt siyasi bir simge değildir, Türklüğün sembolüdür. Bizim geçmişimizdir, kültürümüzdür, tarihimizdir, KUDRETİMİZİN SEMBOLÜDÜR!!! Burada da Umut'un bizim milli değerlerimizi yok etmeye çalışan bir hain olduğunu görüyoruz.
2) Biz Turancılar dünyadaki 300 milyon Türk'ün ve 7 bağımsız Türk devletinin birleşmesini isteriz. Tek TÜRK BAYRAĞI'nın altında güven ve barış içinde milletimize yakışır şekilde yaşamalarını ve BÜTÜN DÜŞMANLARIMIZIN YOK EDİLMESİni isteriz.
SAKIN UNUTMAYIN: Bir Türk'le başka bir Türk'ün birleşmesinden rahatsız olanlar SADECE TÜRK DÜŞMANLARIDIR!!!! UMUT SIRF O ERMENİ İTLERİNİ VE MOSKOV KOMÜNİST PİÇLERİNİ KORUMAK İÇİN TÜRK MİLLETİNE SIRT ÇEVİRMİŞTİR!!!!
BUNLARI YAPARKENDE YALANLAR SÖYLEMİŞTİR!!!!!
Bundan sonra Umut benim baş düşmanımdır. O TÜRK DÜŞMANI KÖPEĞİ HER NE PAHASINA OLURSA OLSUN YOK EDECEM!!!!!!
TÜRK IRKI SAĞOLSUN,
TÜRK MİLLETİ VAROLSUN!!!! |
|
|
SheanlockJoin Date: 2011-09-02 Post Count: 147 |
Helal Olsun Deniz |
|
Eyvallah |
|
mentos11Join Date: 2010-10-11 Post Count: 18 |
@1 ülkü ocaklarından canlı bağlantı ile sikmiş |
|
|
|
me no speak humfbgff
dun dun dun dun
dununununun
papa i'americano |
|
|
ertolukJoin Date: 2011-10-23 Post Count: 6 |
Deniz Helal olsun cook hâklisin umut bildiğin orrrrossspu nun cocugu |
|
@CrazyJumper01 Ben MHP'li değilim, Hüseyin Nihal Atsız'cıyım. Ayrıca Bozkurt MHP'nin sembolu degil TÜRKLÜĞÜN sembolü. |
|
A9000Join Date: 2008-11-06 Post Count: 36 |
Kendi kişisel problemlerin yüzünden orduna ihanet ettin, yetmezmiş gibi bunu dahada yaydın, şimdide gelmiş turancılıktan bahsediyorsun. Sen kendi ordunu Ana orduyu Türk askerini böldün, ve bölmeye devam ediyorsun. Ana Ordu asayişi saglamışken tüm düzeni bozdun. Türk birliğini bozdun. Şunu bil deniz ben olduğum surece bu orduya hiçbir şey yapamayacaksın! Orduya sadık kaldığı takdirdede umuta!
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE! |
|
|
Tüm iddalar yalandır. Ermeni köpeğiymiş, komünistmiş... Emin ol ermenilerden senden daha çok nefret ediyorum emin ol Vatanım için Her şeyi yaparım Tüm Türk Ordusu yapar. Umutu bilmem ama ben komünistim, herkes eşittir, bu dünyada fakir ekmek için dilenirken, zengin onun önünde gülerek yemeğini yiyebiliyorsa bu kapitalizm yuzundendir! Gelip bana rus köpeği diyemessin. Eğer ki ben rus köpeğiysem sende amerika köpeğisin. Kapitalizm le ülkemiz sömürülüyor tüm ülkeler avrupa ve ABD tarafından sömürülüyor... Sen ülkenin elden gitmesini izliyorsan o senin sorunun Ordunun değil. |
|
SheanlockJoin Date: 2011-09-02 Post Count: 147 |
Ben akp liyim :p |
|
|
urgy burgy nurgy turgy, domo arigato |
|
UrukoxdJoin Date: 2011-03-14 Post Count: 92 |
O iddalar yalan olsa bile umut türklerin başına geçebilecek son kişi.
Demokrasi anlayışı yok, eşitlik anlayışı yok.Ben TA da iken seçim yapalım dedim ''Hayır ben istediğimi org yaparım istediğimi yapmam'' diyip rütbemi düşürdü.umut kadar kötü bir lider yüzünden TA düşüşte |
|
@A9000 Eşitlik ve Adalet aynı şey değildir. Eşitlikte az kazananda, çok kazananda aynı miktarda elde eder, çok kazanan gene üsttedir. Ama Adalette az kazanana çok, çok kazanana az verilir ve adalet sağlanır. İşte ben adaletten yanayım. Ayrıca komünistlerin yıllarca Türkiye'yi işgal etmeye çalıştığını ve milletimize acı çektirdiğini hatırlatırım!!! |
|
|
@a9 Sen ve senin gibi komünistler yüzünden durum böyle zaten şerefsiz |
|
|
Eşitlik sözleriyle beyni yıkanmış gençler hiç birşey anlamadan komünist oluyorlar... |
|
O moskov piçlerinin sırf entel görünmek için komünistim diyorlar. Gerizekalı hainler sürüsü. |
|
|
Bu bir oyun beyler,
Burada insanları istesek bile öldüremeyiz. Sadece Türk'ün gücünü kanıtlamak istiyoruz tıpkı atalarımız gibi. Bu yüzden "öldürmeyle yapılmaz" falan hikaye, burada her zaman Türk'e ve Türk halkına küfreden insanlar var. 7 bağımsız Türk devletinin birleşmesi kötü bir şey değil ki. Şerefsizlere Türk'ün ne olduğunu göstermek için. Bizi düşman belleyenlerle (ermeni,yunan vs.) anlaşmam, bu nedenle Deniz'i destekliyorum. |
|
mentos11Join Date: 2010-10-11 Post Count: 18 |
LAN AMINA KODUMUN A9 BİLMEMKAÇI ULAN HEM EŞİTLİK DİYON HEM SİKTİMİN OYUNUNA DOLARLA BC ÇEKİYOSUN MADEM EŞİTLİKÇİSİN AFRİKADA AÇLIKTAN ÖLENLERE YOLLA O PARAYI HEM EŞİTLİKÇİYİM DİYORSUN İNTERNETEDE GİRME İNTERNET PARASINI AFRİKAYA YOLLA HEM EŞİTLİKÇİYİM DİYORSUN EVİNİN ODALARINIDA EVSİZ İNSANLARLA PAYLAŞ. ULAN MİLLET KOMÜNİZM YÜZÜNDEN AÇLIKTAN SOKAKTA GEBERİYODU YOK KIZIL ORDUYMUŞ YOK HOOORAH DİYE BAĞIRMALARMIŞ HEPSİ HİKAYE LAN GÖTÜNE KREMLİN SARAYI GİRSİN |
|
Ben simdiye kadar hicbir sekilde kimseye aci cektirmeim komunist oldugum icin. Ilk once komunizmi ogren gel erim. Ben saf komunizmden yanayim. Bir ulkede herkes esit olmalidir, onemli olan devletin gucu olmalidir halk devlet icin her seyi yapabilmelidir. Kurtulus Savasinda noldu? Herkes her seyini orduya bagiamadi mi? Ulkesi icin, vatani icin. Komunistler bu ulkeyi isgal ediyormus. Nasil isgal ettigini dusunuyorsun? Bana bunu acikla? Sizin gibi kapitalist kopeklet yuzunden bu ulke harap oluyor ben bu vatanin elden gittigini izlemiyegim. Siz aptal
Gibi burda *Ay ben TA yi cokeltcem ay yok oyle degil soyle yok etcez* ve benzeri seyler derken halk meydanlarda varini yogunu ortaya koyarak akp fasizmine, diktatirlugune karsi savasiyor halk birlesiyor sizin gii kendini bilmezler sozde intikam icin boluyor insanlari... Diyecek bir sey bulamiyorum... |
|
|
|
"KEBAB"
You beat me to it
You are truly worst Turk
|
|